Velkommen.
Produkter.
Kundernes mening.
Kontakt.

Terrængående kørestol - Slut med begrænsninger

Imprint.

Velkommen
Videoer

cadWeazle Slim - Oversigt

cadWeazle Slim er en ballonhjul påmonteringssæt med den kan du omfunktionere seriekørestole til terrænkørestole. den er især egnet til børn og lette voksne til en kropsvægt på 75 kg. For højere kropsvægt råder vi til at tage cadWeazle Trike - for stressfrie- strand og terrænudflugter.

 

Prinzippet er ret enkelt: Strandhjulene fra kørestolen bliver udvekslet hurtigt med de store ballonhjul. I den bedste tilfælde allerede ved strand-parkeringspladsen.

 

Fastgørelsen bliver gjord helt almindeligt over skruen ved hjulet, og der skal ikke bruges værktøj, eller stor teknisk viden. Derpå bliver køretøjet bare hævet en smule og udflugten kan begynde: strand, vade, mark, skov og sne venter på dig!

 

Efter udflugten bliver ballonhjulene bare taget af igen, og erstattet af standardhjulene. I få sekunder har du genskabt grundmodellet, og har kunnet samle en amsse erfaringer i den skønne natur.

cadWeazle Slim er vores billigste cadWeazle og sammen med cadWeazle Trike en god start i den grænseløse frihed af naturen.

®
Photo Gallery.